Incepe cu un nou "file",seteaza culoarea foregroundul la alb si culoarea backgroundului la negru.Alege "Filter>Render>Clouds".Apoi alege "Filter>Artistic>Plastic Wrap".Foloseste defaulturile la setari,adica nu schimba nimic.
Alege "Filter>Skylize>Glowing Edges"
"Layer>Duplicate Layer",si schimba modul layerului in "color dodge"
Mergi inapoi la primul layer,si alege "Filter>Render>Lens Flare"
Trebuie sa ai rezultatul similar cu asta
Alege "Layer>Flatten Image".Apoi alege "Image Adjustments>Hue and Saturation".Schimba "hue" pana ajungi la ceva care sa arate ca "magma"
Acum alege "Filter>Distort>Ocean Ripple".Nu schimba nimic de la setari.
Ia`ti si "circular selection",tine apasat "shift",si selecteaza "circle-like center"`ul de la imagine.Apoi alege "Filter>Distort>Spherize".Alege "Amount" de 100%.
[Take your circular selection too, hold shift, and select the circle-like center of your image]
V`a trebui sa ai ceva ca asta
"Layer>Duplicate Layer",si alege "Filter>Blur>radial Blur"
Selecteaza catva "light beams",dupa cum arata aici.
[Select some random light beams,as shown below]
Alege "Select>Feather" si pune valoarea de 4.Inverseaza selectarea ta alegand "Select>inverve".
Sterge selectia ta.Trebuie sa ai rezultatul similar cu al meu.
Acum yo iau "dodge tool" si luminez "light beams".Doar dai pe margini si in centru.
[Next I took the dodge tool and lightened my light beams. just slightly around the edges and towards the center]
Daca nu intelegeti ceva,ziceti`mi si va dau pm,daca chiar va intereseaza chestia.N`am stiut cateva chestii de explicat,mai ales chestia cu "light beams".